Η παραγγελία σου

 x 
Η παραγγελία σας είναι κενή

Τζων Κέννεντυ & Πάρνηθος 95, Περιστέρι

Τ. 210 5749777, 210 5724236

Ε.

0

facebookinstagram

Γνωρίστε μας
Λίγα λόγια για εμάς.
Slider

Ποιοι είμαστε

the true story

Φρέσκα υλικά, απαράμιλλη ποιότητα πρώτης ύλης και απλές τεχνικές μαγειρικής, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μια φιλοσοφία που ξεκίνησε το 1981 από ανθρώπους που έβαλαν ιδέες και σκληρή δουλειά, και συνεχίζει απαράλλαχτη μέχρι σήμερα τονίζοντας ότι το απλό είναι ό,τι πιο εκλεπτυσμένο.

organic rice

Στην πιτσαρία Matina ζυμώνουμε καθημερινά με βιολογικό αλεύρι αλεσμένο στην πέτρα από την οικογένεια MARINO στο Πιεμόντε της Ιταλίας και ωριμάζουμε τις ζύμες μας αργά γι'αυτό και η πίτσα μας είναι πιο εύπεπτη και πιο αρωματική. Οι σαλάτες μας πάντα φρέσκες παρασκευάζονται από την αρχή την στιγμή που ο πελάτης τις παραγγέλνει ενώ οι σάλτσες μας φτιάχνονται με ιταλικές ντομάτες, φρέσκα μυρωδικά και ελαιόλαδο.

 

de ceccco

 

Χρησιμοποιούμε, αποκλειστικά, ζυμαρικά De Cecco φτιαγμένα με το μοναδικό νερό της πόλης Fara San Martino και παράγουμε κάθε μέρα το δικό μας μοναδικό ψωμί χρησιμοποιώντας μέλι, φυσικό προζύμι και ελαιόλαδο.

Αυτός είναι ο τρόπος που φτιάχνουμε τα πράγματα, αυτή είναι η σχολή σκέψης που ξεκίνησε πριν από 38 χρόνια και χάρις την προτίμηση των πελατών μας ξεπέρασε σε διάρκεια κάθε προσδοκία.

Ποιοι είμαστε

De Cecco

Τα ζυμαρικά De Cecco παράγονται με την ίδια συνταγή τα τελευταία 120 χρόνια. Το μοναδικό για παρασκευή ζυμαρικών νερό της πόλης Fara San Martino, ζυμώνεται αργά με το υψηλής ποιότητας σιμιγδάλι. Η ζύμη περνάει απο μπρούτζινα καλούπια, γεγονός το οποίο δημιουργεί πόρους στην επιφάνεια των ζυμαρικών έτσι ώστε οι σάλτσες να εισέρχονται σε αυτά. Τα ζυμαρικά στεγνώνουν σε χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να αποκτούν μονάδικό χρώμα και άρωμα. Το εστιατόριο μας έχει την τιμή και το προνόμια να συνεργάζεται απευθείας με το Ιταλικό εργοστάσιο, παρέχοντας έτσι στους πελάτες του απλα τα καλύτερα ζυμαρικά του κόσμου.